• Van welk materiaal worden de oorbellen gemaakt?

Onze oorbellen worden gemaakt van polymeer klei, dit is een klei die na bewerking wordt afgebakken in de oven. Wanneer deze gebakken is wordt het stevig, maar blijft het vaak vrij flexibel. De onderdelen zijn van stainless steel, dus ook veilig voor gevoelige oren.

  • Zijn jullie producten duurzaam?

Dat zijn ze zeker! Als je ze goed behandeld gaan ze super lang mee. Ook worden alle restjes klei die we overhouden van slabs weer opnieuw gebruikt om nieuwe kleuren mee te mengen, #nowaste.

  • Zijn jullie oorbellen niet zwaar?

Alhoewel onze oorbellen van klei worden gemaakt en dit vaak wordt gezien als een zwaar materiaal, zijn onze oorbellen juist super licht! Zelfs de grotere paren gaan niet ‘hangen’ aan je oor. Zo zijn de grotere paren gemiddeld 3 gram per oorbel.

  • Ik heb gevoelige oren. Hebben jullie ook oorbellen met zilveren onderdelen?

De oorbellen uit onze voorraad zijn standaard uitgerust met stainless steel onderdelen zodat ze ook geschikt zijn voor de gevoelige oren. Heb je toch liever echt zilver? Stuur ons dan een mailtje, dan kunnen we de oorbellen voor je aanpassen.

  • Ik heb geen gaatjes, maken jullie ook clip-on’s?

De oorbellen uit onze voorraad zijn standaard uitgerust met stainless steel stekertjes. Heb je geen gaatjes, maar wil je wel graag eens oorbellen in? Stuur ons dan een mailtje, dan kunnen we de oorbellen voor je aanpassen.

  • Ik heb een leuk paar oorbellen gespot, maar de onderdelen zijn zilver en ik draag goud (of andersom). Kan dit aangepast?

Achterkantjes zijn doorgaans ingebakken en daardoor niet te vervangen, maar het voordeel is dat je deze bij het dragen toch niet ziet. Ringetjes kunnen we te allen tijden vervangen. Mocht je dit willen, stuur ons dan even een berichtje of laat een opmerking achter bij je bestelling.

  • Maken jullie ook sieraden op aanvraag?

Yes! Heb je een leuke jurk waar je de perfecte oorbellen bij wil? Of een feestje die vraagt om iets speciaals. Let us know! Stuur ons een mailtje met je wensen en eventuele voorbeeldfoto’s, dan maken we iets moois speciaal voor jou!

  • Ik heb mijn bestelling snel nodig, kan dit?

Dit is afhankelijk van je order. Hebben we het product op voorraad? Dan gaat deze vaak dezelfde dag nog de deur uit. Valt je product onder nabestelling? Laat het ons dan weten in de opmerkingen bij het bestellen of stuur ons een mailtje als je ze snel nodig hebt. Dan gaan we ons best doen om ze zo snel mogelijk voor je klaar te maken en te verzenden.

  • Heb ik garantie op mijn bestelling?

Wanneer je bestelling na ontvangst stuk gaat, stuur ons een berichtje. We proberen te allen tijden tot een oplossing te komen. We bieden reparaties aan tot een half jaar na aankoop.

Mocht je een vraag hebben die er niet tussenstaat verwijzen wij je graag door naar ons contactformulier of stuur een mailtje naar gobiggobold@gmail.com, we proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden.