Verzending

  • Hoe worden de sieraden verzonden?

Wij pakken jullie bestellingen met heel veel liefde en aandacht in om ervoor te zorgen dat ze in goede orde bij je binnen komen. Hoe we dit doen? We gebruiken bubbeltjesfolie om je bestelling goed te beschermen en sturen deze vervolgens in een brievenbuspakketje jouw kant op. 

  • Welke verzendopties bieden jullie aan?

Onze pakketjes worden standaard verzonden als brievenbuspakketje via Post NL zonder Track & Trace. Zoals de naam als zegt past het brievenbuspakketje door de brievenbus, dus voor ontvangst hoef je niet thuis te zijn. Handig toch?
Liever Track & Trace? Selecteer de optie bij het afrekenen van je order!

Let op; Wanneer je kiest voor de standaard verzending is dit op eigen risico. Wij hebben bij deze optie geen invloed op je verzending en kunnen deze niet traceren/vervangen wanneer de bezorgtijd langer is dan normaal of je pakketje kwijt raakt.

Kies je voor Track & Trace? Dan kunnen wij te allen tijde je pakketje traceren of wanneer deze verloren gaat in de post, vervangen.

  • Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor het versturen van een bestelling als brievenbuspakketje naar een adres in Nederland bedragen €2,99 en voor België €4,50. Wanneer je kiest voor de optie om de bestelling met Track & Trace te laten verzenden zijn de verzendkosten voor het versturen van een bestelling naar een adres in Nederland €4,99 en voor België €7,50.

  • Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief verzendkosten?

Aangegeven prijzen zijn altijd excl. verzendkosten. Deze worden berekend bij het afrekenen van je bestelling.

  • Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Wanneer het een bestelling vanuit de voorraad betreft en deze uiterlijk 16:00 uur wordt geplaatst kunnen we de bestelling dezelfde dag (bij uitzondering uiterlijk een dag later) nog op de post doen.

NL – Brievenbuspakketjes verstuurd zonder Track & Trace via PostNL worden doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen na verzending bezorgd. Houd er rekening mee dat PostNL bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag en dus niet op zondag en maandag.
BE – Brievenbuspakketjes verstuurd zonder Track & Trace via PostNL worden doorgaans binnen 3 tot 6 werkdagen bezorgd. Pakketjes met Track & Trace worden verzonden via DPD, deze worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen na verzending bezorgd.

Let op: zodra het pakketje is overgedragen aan PostNL hebben wij geen invloed meer op de bezorging. Door storingen of drukte kan het zijn dat de bezorgtijd hierdoor langer is dan hierboven aangegeven.

Wanneer het een custom order of nabestelling betreft, geven we altijd een indicatie wanneer we verwachten je bestelling af te hebben en het pakketje te kunnen versturen. In de basis houden we hiervoor 3 tot 5 werkdagen na volledige afstemming aan. Mocht tijdens het maken van je order blijken dat we toch wat meer tijd nodig hebben dan eerder ingeschat, dan laten we je dit uiteraard weten. Heeft jouw order wat meer haast? Let us know!

  • Wat moet ik doen als mijn bestelling niet in goede orde ontvang?

Wanneer je jouw bestelling niet of kapot ontvangt, stuur ons een berichtje. We proberen te allen tijden tot een oplossing te komen.

Retourneren

  • Kan ik mijn bestelling retourneren?

Heb je je bedacht en wil je iets retourneren? Wat jammer! Je mag je order binnen 7 dagen retour aanmelden. Stuur ons hiervoor een mailtje met als onderwerp ‘retour’ en vermeld hierbij je bestelgegevens. Wij streven ernaar om je aanvraag binnen 2 werkdagen in behandeling te nemen.

De order kan alleen geretourneerd worden als deze voldoet aan de volgende voorwaarden:
– Oorbellen mogen niet gedragen zijn
– Retourneren in de originele verpakking
– Retour- / verzendkosten worden niet vergoed

  • Hebben jullie cadeaubonnen/giftcards?

Op het moment niet, maar deze gaan er zeker komen. Houd onze Instagram pagina in de gaten voor meer nieuws rondom dit onderwerp.

Mocht je een vraag hebben die er niet tussenstaat verwijzen wij je graag door naar ons contactformulier of stuur een mailtje naar gobiggobold@gmail.com, we proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden.